Текущи промоции в магазините на Еврозоовет

Home / Текущи промоции в магазините на Еврозоовет
Вземи и спести

Възползвайте се от актуалните ни промоции и зарадвайте вашия любимец

Промоция “Бонус пауч” на супер премиум храна Optimeal за стерилизирани котки

Възползвайте се от нашата специална промоция на супер премиум храните за стерилизирани котки на Optimeal. При покупка на пакет от 700 гр. суха храна от някоя от трите храни – с гонеждо и сорго, с пиле и пуйка или със сьомга, получавате от нас подарък пауч от същата серия. При покупка на пакет от 1500 гр., получавате бонус – 2 пауча, а при 1 кг насипно – 1 пауч. От промоцията може да се възползвате през целия месец юни 2024 г. в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Промоция “-12 %” на супер премиум храни за стерилизирани котки от марката Wellfed

За целия месец юни 2024 г. при покупка на храна от сериите за стерилизирани котки на Wellfed получавате 12% отстъпка от цената. Зарадвайте вашата котка със супер премиум храна с много високо съдържание на протеин на супер цена! От промоцията може да се възползвате в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Промоция “9+1” на продукти за зъбна хигиена за кучета

Вземете бонус удоволствие за вашия приятел. Само за месец юни 2024 г. при покупка на 9 броя лакомства за поддържане на добра устна хигиена от марките Tail Swingers или Club 4 Paws получавате бонус безплатно такова от същата марка. От промоцията може да се възползвате в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.