Зоомагазин Изабел Пловдив

Създаден със и от любов към животните

Основаването на Зоомагазин Изабел е през 2000 година, задвижено от любовта на своите създатели към животните и стремежа им да направят място, където всеки един клиент ще намери качествени продукти и съвет за своя домашен любимец.

Основатели на зоомагазина са Александра Трендафилова и д-р Георги Трендафилов. Те го кръщават на тяхното любимо куче, порода Коли и с име Изабел Трендафилова, след което те се сдобиват и с нов дом. любимец – американски стафордшир-териер Марк.

Зоомагазин Изабел се стреми да може да отговори на всички нужди на клиентите с домашни любимци. В него може да намерите богат асортимент гранулирани храни, консервирани храни за кучета и котки, различни смески и готови разфасовки за папагали, канарчета, зайци, морски свинчета, хамстери, чинчили и домашни порчета.

Може да ни откриете на адрес:
Гр. Пловдив, жк Тракия, Промишлен пазар, срещу бл. 100

Работно време:
Пон – Пет: 09:15 – 19:05 ч.
Събота: 09:15 – 18:33 ч.
Неделя: 10:00 – 18:15 ч.

Контакти:
Тел: 0896 722 806

Какво ще намерите в Зоомагазин Изабел

При нас ще откриете продукти на марките Dr Trend, Optimeal, Club 4 Paws, My Love, Pet Interest, Naturest, Wellfed, Tail Swinger, Eukanuba, Schesir, Nuevo, Royal Canin, Hill’s, Benelux, Primus, Deluxe, Versele Laga, Padovan, Lolo Pets и други.

Храна за домашни любимци

Огромно разнообразие от качествени храни за кучета, котки, птици, гризачи и влечуги - сухи храни, паучове, консерви, лакомства, пакетирани и насипни.

Аксесоари

Разнообразие от аксесоари, необходими за отглеждането на вашия домашен любимец - легла, играчки, драскалки за котки, каишки и нагръдници, клетки.

Хигиенни продукти

Разнообразие от хигиенни и грууминг продукти - шампоани, продукти за разресване, аксесоари за разресване, котешки тоалетни, мокри кърпи и много други.

Дребни животни

Дребни животни - гризачи, птици, клетки и аквариуми, всички необходими принадлежности и храни за отглеждането им.

В Зоомагазин Изабел винаги ще бъдете посрещнати и изпратени с усмивка, индивидуално отношение и компетентни съвети за вашия любим приятел.

Текущи промоции

Промоция “Бонус пауч” на супер премиум храна Optimeal за стерилизирани котки

Възползвайте се от нашата специална промоция на супер премиум храните за стерилизирани котки на Optimeal. При покупка на пакет от 700 гр. суха храна от някоя от трите храни – с гонеждо и сорго, с пиле и пуйка или със сьомга, получавате от нас подарък пауч от същата серия. При покупка на пакет от 1500 гр., получавате бонус – 2 пауча, а при 1 кг насипно – 1 пауч. От промоцията може да се възползвате през целия месец юни 2024 г. в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Промоция “-12 %” на супер премиум храни за стерилизирани котки от марката Wellfed

За целия месец юни 2024 г. при покупка на храна от сериите за стерилизирани котки на Wellfed получавате 12% отстъпка от цената. Зарадвайте вашата котка със супер премиум храна с много високо съдържание на протеин на супер цена! От промоцията може да се възползвате в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Промоция “9+1” на продукти за зъбна хигиена за кучета

Вземете бонус удоволствие за вашия приятел. Само за месец юни 2024 г. при покупка на 9 броя лакомства за поддържане на добра устна хигиена от марките Tail Swingers или Club 4 Paws получавате бонус безплатно такова от същата марка. От промоцията може да се възползвате в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Галерия