Зоомагазин Еврозоовет Пловдив

Всичко за вашия любимец на едно място

Зооветеринарен център Еврозоовет отваря врати през 2009 година и е създаден с идеята да предостави на своите клиенти удобството да имат всичко необходимо за техните домашни любимци на едно място и да получат комплексни услуги.

Основатели са двама ветеринарни лекари – д-р М. Терзиева и д-р Г. Трендафилов.

Като ветеринарни лекари и собственици на домашни любимци, ние разбираме важността на приемането на качествени продукти, които да подпомагат профилактиката и здравето на животните, както и необходимостт на всеки един стопанин да получи експертен съвет и насоки за отглеждане на своя любимец.

При нас ще получите компетентно обслужване, защото всеки един член от екипа ни е при нас от дълги години, запознат е със спецификата на продуктите, нуждите и особеностите на животните.

Може да ни откриете на адрес:
Пловдив, ж.к. Тракия, бул. Освобождение 93, бл. 193.

Работно време:
Пон – Пет: 09:30 – 19:00 ч.
Събота: 09:30 – 18:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Контакти:
Тел: 0878 72 28 03

Какво ще намерите в Еврозоовет

При нас ще откриете продукти на марките Dr Trend, Optimeal, Club 4 Paws, My Love, Pet Interest, Naturest, Wellfed, Tail Swinger, Eukanuba, Schesir, Nuevo, Royal Canin, Hill’s, Benelux, Primus, Deluxe, Versele Laga, Padovan, Lolo Pets Sera, Tetra, Tropical, JBL и други.

Храна и аксесоари

Огромно разнообразие от качествени продукти - храни, аксесоари и хигиенни продукти, продукти за обезпаразитяване - за кучета, котки, птици, гризачи и влечуги.

Акваристика

Разнообразие от декоративни рибки, аквариуми и аксесоари за тях, украси за аквариуми, насоки и съвети от експерт акварист.

Дребни животни

Дребни животни - гризачи, клетки и аксесоари, всички необходими принадлежности и храни за отглеждането им.

Ветеринарен кабинет и Грууминг

Извършваме амбулаторни прегледи, обезпаразитяване, грууминг услуги - къпане, разресване, подстригване и прически.

В Зооветеринарен център Еврозоовет винаги ще бъдете посрещнати и изпратени с усмивка, индивидуално отношение и компетентни съвети за вашия любим приятел.

Текущи промоции

Промоция “Бонус пауч” на супер премиум храна Optimeal за стерилизирани котки

Възползвайте се от нашата специална промоция на супер премиум храните за стерилизирани котки на Optimeal. При покупка на пакет от 700 гр. суха храна от някоя от трите храни – с гонеждо и сорго, с пиле и пуйка или със сьомга, получавате от нас подарък пауч от същата серия. При покупка на пакет от 1500 гр., получавате бонус – 2 пауча, а при 1 кг насипно – 1 пауч. От промоцията може да се възползвате през целия месец юни 2024 г. в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Промоция “-12 %” на супер премиум храни за стерилизирани котки от марката Wellfed

За целия месец юни 2024 г. при покупка на храна от сериите за стерилизирани котки на Wellfed получавате 12% отстъпка от цената. Зарадвайте вашата котка със супер премиум храна с много високо съдържание на протеин на супер цена! От промоцията може да се възползвате в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Промоция “9+1” на продукти за зъбна хигиена за кучета

Вземете бонус удоволствие за вашия приятел. Само за месец юни 2024 г. при покупка на 9 броя лакомства за поддържане на добра устна хигиена от марките Tail Swingers или Club 4 Paws получавате бонус безплатно такова от същата марка. От промоцията може да се възползвате в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Галерия