Ветеринарен кабинет и грууминг

Home / Ветеринарен кабинет и грууминг

Амбулаторни ветеринарни и грууминг услуги за вашия домашен любимец

За да сте спокойни стопани и да имате здрав, щастлив и добре изглеждащ домашен любимец, като комплексни услуги в нашия Зооветеринарен център Еврозоовет, предлагаме пълна гама ветеринарни и грууминг услуги.

Част от нашите услуги във ветеринарния кабинет са клиничните и профилактични прегледи, помощ при често срещаните кожни проблеми при домашните любимци, обезпаразитяване и други.

А в грууминг центъра ще се погрижим вашия приятел да изглежда наистина добре. Отстраняване на замърсяванията, сплъстената козина и миризмите с подбрани четки, гребени, ножици, професионални шампоани и предпазни препарати са малка част от услугите, с които можем да ви помогнем. Разполагаме с вана за удобно и бързо къпане без стрес. Използваме само висококачествени шампоани и балсами.

Може да ни откриете на адрес:
Пловдив, ж.к. Тракия, бул. Освобождение 93, бл. 193.

Работно време:
Пон – Пет: 09:30 – 19:00 ч.
Събота: 09:30 – 18:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Контакти:
Тел: 032/28 22 22
0892 20 43 22

Телефон за спешни случаи 24/7: 089 859 2389

Как може да се погрижим за вашия любимец

Ветеринарни услуги

Паразитологични и микробиологични изследвания, клинични прегледи и ваксинации, обезпаразитяване, консултации относно гледане и хранене

Грууминг

Подстригване, разресване и къпане на кучета и котки, включително прически на йоркширски териер, кокер шпаньол, шнауцери, пудели и котки.

В Зооветеринарен център Еврозоовет винаги ще бъдете посрещнати и изпратени с усмивка, индивидуално отношение и компетентни съвети за вашия любим приятел.