Зоомагазин Скалар Пловдив

Качествени продукти и професионални съвети за отглеждане на вашия любимец

Зоомагазин Скалар влиза в семейството на верига Зоомагазини Еврозоовет през 2013 година.

Със стремежа си да предложим адекватна грижа за животните и да поддържаме добрата им профилактика, за да се избегнат чести посещения при ветеринаря, сме се погрижили, както във всеки един зоомагазин от нашата верига, да съберем качествени храни и екип, който ще ви даде компетентни насоки при избора на продукт точно за вашия любимец с неговите конкретни нужди и проблеми.

Със своята централна локация зоомагазин Скалар отговаря на нуждите на клиентите, живеещи в централната част на града.

Може да ни откриете на адрес:
Пловдив, център, ул. Авксентий Велешки 12

Работно време:
Пон – Пет: 09:30 – 19:00 ч.
Събота: 10:00 – 18:00 ч.
Неделя: почивен ден

Контакти:
Тел: 0876 730 207

Какво ще намерите в Зоомагазин Скалар

При нас ще откриете продукти на марките Dr Trend, Optimeal, Club 4 Paws, My Love, Pet Interest, Naturest, Wellfed, Tail Swinger, Eukanuba, Schesir, Nuevo, Royal Canin, Hill’s, Benelux, Primus, Deluxe, Versele Laga, Padovan, Lolo Pets и други.

Храна за домашни любимци

Огромно разнообразие от качествени храни за кучета, котки, птици, гризачи и влечуги - сухи храни, паучове, консерви, лакомства, пакетирани и насипни.

Аксесоари и хигиенни продукти

Разнообразие от аксесоари, хигиенни и грууминг продукти, необходими за отглеждането на вашия домашен любимец - легла, играчки, драскалки за котки, каишки и нагръдници, клетки, шампоани, продукти и аксесоари за разресване, котешки тоалетни, мокри кърпи и други.

Акваристика

Разнообразие от декоративни рибки, аквариуми и аксесоари за тях, украси за аквариуми, насоки и съвети от експерт акварист

Дребни животни и тераристика

Дребни животни - гризачи, птици, влечуги, клетки, терариуми и всички необходими принадлежности и храни за отглеждането им.

В Зоомагазин Скалар винаги ще бъдете посрещнати и изпратени с усмивка, индивидуално отношение и компетентни съвети за вашия любим приятел.

Текущи промоции

Промоция “Бонус пауч” на супер премиум храна Optimeal за стерилизирани котки

Възползвайте се от нашата специална промоция на супер премиум храните за стерилизирани котки на Optimeal. При покупка на пакет от 700 гр. суха храна от някоя от трите храни – с гонеждо и сорго, с пиле и пуйка или със сьомга, получавате от нас подарък пауч от същата серия. При покупка на пакет от 1500 гр., получавате бонус – 2 пауча, а при 1 кг насипно – 1 пауч. От промоцията може да се възползвате през целия месец юни 2024 г. в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Промоция “-12 %” на супер премиум храни за стерилизирани котки от марката Wellfed

За целия месец юни 2024 г. при покупка на храна от сериите за стерилизирани котки на Wellfed получавате 12% отстъпка от цената. Зарадвайте вашата котка със супер премиум храна с много високо съдържание на протеин на супер цена! От промоцията може да се възползвате в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Промоция “9+1” на продукти за зъбна хигиена за кучета

Вземете бонус удоволствие за вашия приятел. Само за месец юни 2024 г. при покупка на 9 броя лакомства за поддържане на добра устна хигиена от марките Tail Swingers или Club 4 Paws получавате бонус безплатно такова от същата марка. От промоцията може да се възползвате в някой от следните магазини на Еврозоовет в Пловдив – Зооветеринарен център Еврозоовет Тракия, Зоомагазин Еврозоовет Изабел, Зоомагазин Еврозоовет Любов и Зоомагазин Еврозоовет Скалар.

Галерия